De milieuvriendelijke keuze: Microcement douches

De milieuvriendelijke keuze: Microcement douches

In een wereld waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het maken van milieuvriendelijke keuzes essentieel. Microcement douches vormen een duurzaam alternatief voor traditionele douches die niet alleen stijlvol en modern zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu. Met hun minimalistische uitstraling en naadloze afwerking bieden microcement douches een unieke combinatie van elegantie en duurzaamheid. Ontdek hoe deze innovatieve keuze een positieve impact kan hebben op zowel uw badkamer als het milieu.

Wat is het verschil tussen Microcement en beton Cire?

Microcement en beton Cire worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar ze verwijzen eigenlijk naar hetzelfde materiaal. Van oorsprong is beton Cire de Franse term voor ‘gewaxt beton’, terwijl microcement de Spaanse benaming is. Deze veelzijdige en duurzame afwerkingsmateriaal wordt steeds populairder vanwege zijn strakke en moderne uitstraling.

Hoewel de termen beton Cire en microcement vaak door elkaar worden gebruikt, verwijzen ze naar dezelfde soort vloer- en wandafwerking. Beton Cire is de Franse benaming voor dit materiaal, terwijl microcement de Spaanse term is. Beide termen worden afwisselend gebruikt, maar ze beschrijven hetzelfde veelzijdige en trendy product dat zorgt voor een strakke en moderne look in elk interieur.

Hoe duur is Microcement?

Microcement en microbeton zijn prijstechnisch vergelijkbaar. Voor vloeren die normaal gebruikt worden, kun je rekenen op een gemiddelde prijs van €180 per m2. Voor vloeren die intensief gebruikt worden, ligt de prijs op €200 per m2. Ook voor wanden die normaal gebruikt worden, geldt een prijs van €180 per m2. Deze prijzen maken microcement en microbeton een betaalbare keuze voor zowel vloeren als wanden.

Of je nu een vloer of wand met microcement wilt, de prijzen zijn over het algemeen gelijk aan elkaar. Voor een gemiddelde prijs van €180 per m2 kun je genieten van de duurzaamheid en esthetische uitstraling van microcement. Zelfs bij intensief gebruik, waarbij de prijs stijgt naar €200 per m2, blijft microcement een betaalbare optie. Met deze prijzen is het geen wonder dat microcement en microbeton steeds populairder worden in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

  Stijlvolle waterdichte douches zonder tegels: de beste keuze voor jouw badkamer

Hoe kan Microcement schoongemaakt worden?

Hoe maak je Microcement schoon? Het antwoord is simpel: dweilen met een speciaal reinigingsmiddel. Na het stofzuigen of bezemen is het aan te raden om je microcement vloer wekelijks te dweilen met ons speciale reinigingsmiddel op basis van groene zeep. Dit reinigingsmiddel is specifiek ontwikkeld om microcement vloeren grondig schoon te maken, zonder de coating aan te tasten.

Microcement is een prachtige vloerafwerking, maar het vereist wel de juiste schoonmaakmethode. Gelukkig is het onderhoud eenvoudig en efficiënt. Om je microcement vloer in topconditie te houden, raden wij aan om regelmatig te dweilen met ons speciale reinigingsmiddel. Zo blijft je vloer niet alleen schoon, maar behoudt het ook zijn glans en duurzaamheid.

Ons speciale reinigingsmiddel op basis van groene zeep is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van microcement. Het is mild genoeg om de coating niet aan te tasten, maar krachtig genoeg om alle vuil en vlekken te verwijderen. Met regelmatig gebruik van dit reinigingsmiddel blijft je microcement vloer er als nieuw uitzien, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer.

Duurzaam douchen: Microcement als milieuvriendelijke optie

Duurzaam douchen is een groeiende trend, en microcement biedt een milieuvriendelijke optie voor het creëren van een stijlvolle doucheruimte. Microcement is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mengsel van cement, hars en pigmenten. Het wordt rechtstreeks op de bestaande ondergrond aangebracht, waardoor er geen sloopwerkzaamheden nodig zijn. Bovendien is microcement waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het de perfecte keuze is voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke douche.

  Stijlvolle oppervlakken voor de perfecte douche-ervaring

Naast het feit dat microcement een duurzaam materiaal is, biedt het ook een esthetisch aantrekkelijke optie voor doucheruimtes. Het heeft een naadloze afwerking en kan in verschillende kleuren en texturen worden aangebracht, waardoor er eindeloze ontwerpmogelijkheden zijn. Of je nu kiest voor een strakke, minimalistische uitstraling of juist voor een meer rustieke en natuurlijke look, microcement kan worden aangepast aan elke stijl en smaak.

Een ander voordeel van microcement is dat het een lange levensduur heeft, waardoor het een duurzame investering is. In tegenstelling tot andere materialen zoals tegels, die na verloop van tijd kunnen slijten of beschadigd kunnen raken, blijft microcement jarenlang mooi en intact. Hierdoor hoef je niet regelmatig te investeren in renovaties of reparaties, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Kortom, microcement biedt een ideale combinatie van duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak voor een milieuvriendelijke douche-ervaring.

Minimalistische luxe: Microcement douches voor een groenere badkamer

Minimalistische luxe is de trend van vandaag en nergens is dit beter te zien dan in de badkamer. Microcement douches bieden de perfecte combinatie van eenvoud en elegantie, waardoor ze een must-have zijn voor iedereen die een groenere badkamer wil creëren. Met hun naadloze afwerking en strakke lijnen voegen deze douches een vleugje moderne luxe toe aan elke ruimte.

Het gebruik van microcement in de badkamer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. In tegenstelling tot traditionele tegels, vereist microcement geen gebruik van schadelijke chemicaliën en is het gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt het een duurzame keuze voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verminderen zonder concessies te doen aan stijl.

  Microcement douches: slimme lange termijn investering

Of je nu houdt van een strakke en minimalistische look of juist van een warme en natuurlijke uitstraling, microcement douches kunnen worden aangepast aan elke stijl. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen is er voor elk interieur een passende optie beschikbaar. Met een microcement douche voeg je een vleugje luxe toe aan je badkamer, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere en duurzamere wereld.

Verander je ruimte met stijl en duurzaamheid. Het is tijd om je badkamer te vernieuwen met beton ciré badkamer! Een moderne, sterke en makkelijk te reinigen optie die een unieke touch aan je huis zal geven. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het ontwerpen van de badkamer van je dromen met beton ciré.

Kortom, microcement douches zijn een milieuvriendelijke keuze die de perfecte combinatie bieden van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Met hun naadloze afwerking, eenvoudige onderhoud en lange levensduur, zijn ze een verstandige investering voor iedereen die een moderne en ecologisch verantwoorde badkamer wil creëren. Dus waar wacht je nog op? Kies voor microcement en maak een bewuste keuze voor zowel het milieu als je eigen leefomgeving.

Gerelateerde berichten

Deze website gebruikt eigen cookies voor een correcte werking. Door op de Accepteren-knop te klikken, stem je in met het gebruik van deze technologieën en de verwerking van jouw gegevens voor deze doeleinden. Meer informatie   
Privacidad